Aanmelden als zzp’er, zo werkt het!

  • Neem 5 minuten en vul het aanmeldformulier in (wanneer, waar en hoe wil je ingezet worden). Je uploadt je foto, VOG, diploma (cv is niet nodig, je bent immers zzp’er!). Ook is er een mogelijkheid om naast je inschrijving een boekingstool, website, logo en tips aan te vragen.
  • Vervolgens krijg je een offerte (dan heb je de afspraken zwart op wit) toegestuurd die je online dient goed te keuren.
  • Ondertussen wordt je profielpagina alvast aangemaakt. Na goedkeuring van de offerte volgt de factuur. Als je deze betaalt, krijg je toegang tot je persoonlijke en Flex-docent bestanden middels een beveiligde link. Zo voldoen wij aan de privacywetgeving omdat je zowel recht op inzage als recht op aanpassing/verwijdering hebt.

  • Zodra een school behoefte heeft aan jouw inzet zal de school contact met je opnemen op de manier die je aangeeft op je profielpagina. Je spreekt zelf af hoe en wat. Flex-Docent hanteert een reëel uurtarief tussen de 60 en 75 euro per uur (excl. btw). Scholen kennen deze bedragen en ik wil je vragen om hier rekening mee te houden. Het platform, en uiteindelijk het onderwijs, is niet geholpen met zzp’ers die hogere bedragen vragen. Als je dat wilt, mag dat uiteraard, maar niet via dit platform.
  • Je kunt gebruik maken van de modelovereenkomst en stuurt na afloop van je inzet de factuur naar de school. Flex-Onderwijs blijft hier bewust buiten, dit scheelt de school en de zzp’er geld dat zo in het onderwijs kan blijven.